Ca sa va bucurati din nou de confortul unui spatiu optim climatizat
Constatare si Deplasare Gratuita

10 avantaje esentiale de care beneficiaza clientii nostri

1. Garantie.

Pentru orice reparatii aparate de aer conditionat acordam 1 an garantie!

2. Preturi rezonabile.

Deoarece functionam de mai multi ani, am reusit sa optimizam costurile de interventie in favoarea clientilor nostri. In consecinta, preturile practicate de noi sunt foarte bune, raportat la costul componentelor folosite si calitatea serviciilor oferite.

3. Experienta indelungata.

Suntem o echipa de profesonisti cu experienta si cautam sa fim permanent la curent cu noutatile in domeniu. Realizam interventii pentru orice tip de aparate de aer conditionat si orice marca.

4. Zona de acoperire a serviciilor.

Asiguram reparatii si curatare aparate de aer conditionat pentru locuinte, birouri si spatii publice situate in toate sectoarele din Bucuresti si cateva zone din imprejurimile Capitalei.

5. Promptitudine si eficienta.

Interventia se planifica imediat, telefonic, si se realizeaza in cel mai scurt timp posibil. Incercam sa raspundem prompt si cu profesionalism tuturor solicitarilor!

6. Accesibilitate.

In functie de alegerea dvs., efectuam igienizare si reparatii aparate de aer conditionat, atat la domiciliul clientului, cat si la sediul firmei noastre.

7. Calitatea serviciilor.

Ne straduim sa oferim servicii de calitate, proritatea noastra numarul unu fiind satisfactia si fidelizarea clientilor nostri.

8. Calitatea componentelor.

La reparatii aparate de aer conditionat folosim numai componente noi, de cea mai buna calitate.

9. Atitudinea fata de client.

Atitudinea receptiva si comunicativa fata de client este un imperativ pentru noi. Daca intampinati o problema privind buna functionare a unui aparat de aer conditionat, va raspundem cu amabilitate si va oferim toate informatiile necesare. Apoi, la solicitarea dvs., incercam sa intervenim eficient si cu profesionalism pentru remedierea problemei.

10. Perfectionare continua.

Suntem receptivi la sugestiile venind din partea clientilor nostri privind cresterea calitatii serviciilor oferite. Daca aveti o propunere in acest sens, suntem incantati sa o auzim si sa o aplicam.

Daca aveti nevoie de consilierea si serviciile unui specialist in igienizare, curatare aparate de aer conditionat sau reparatii aparate de aer conditionat, nu ezitati sa ne contactati!

Sunati acum la 0766.728.172