Ca sa va bucurati din nou de confortul unui spatiu optim climatizat
Constatare si Deplasare Gratuita

Igienizare Si Curatare Pentru Aparatele De Aer Conditionat - Bucuresti

Suntem o echipa de specialisti cu multi ani de experienta in domeniu si efectuam igienizare si curatare pentru aparatele de aer conditionat din locuinte, birouri si spatii publice.

Oferim servicii de calitate si promptitudine, la preturi rezonabile.

Pentru informatii si programare sunati acum la 0766.728.172

Deoarece ventilatoarele si dezumidificatoarele nu pot face fata zilelor caniculare de vara, aparatele de aer conditionat raman cea mai buna alternativa pentru asigurarea confortului termic necesar in locuinte, spatii comerciale si birouri.

Este insa bine stiut ca doar acele aparate de aer conditionat care sunt bine intretinute si igienizate periodic imbunatatesc calitatea aerului.

Curatarea si verificarea periodica a aparatelor asigura functionarea lor la parametri optimi, adica performante maxime cu consum minim de energie electrica.

In plus, la un aparat neigienizat la timp pot sa apara defectiuni majore a caror rezolvare poate fi destul de costisitoare.

Pentru a preveni aceste situatii, verificarea si curatarea aparatelor de aer conditionat trebuie sa se faca la interval de 6 luni, iar in incaperile cu grad ridicat de expunere la praf, chiar trimestrial.

Interventiile de igienizare si curatare pentru aparatele de aer conditionat nu se rezuma doar la indepartarea prafului, impuritatilor si mucegaiurilor acumulate in filtre.

Se curata si componentele unitatii interioare si jgheabul de evacuare a apei de condens cu jet de abur sub presiune, pentru eliminarea mirosurilor si distrugerea bacteriilor. Se folosesc solutii si echipamente profesionale.

Aparatele de aer conditionat astfel intretinute si igienizate au o durata de viata mai mare, functioneaza cu randament maxim si asigura o calitate optima a aerului.

Daca aveti nevoie de consilierea si serviciile unui specialist in igienizare si curatare pentru aparatele de aer conditionat, nu ezitati sa ne contactati!

Executam interventii in orice locatie din Bucuresti si unele zonele limitrofe.

Sunati chiar acum la 0766.728.172