Ca sa va bucurati din nou de confortul unui spatiu optim climatizat
Constatare si Deplasare Gratuita

Igienizare aer conditionat

Firma specializata in reparatii si igienizare aer conditionat, efectuam interventii de calitate, prompte si la preturi avantajoase, pe toata raza municipilui Bucuresti, toate sectoarele, si in unele zone limitrofe.

Puteti sa ne sunati chiar acum la numarul de telefon afisat 0766.728.172 pentru consultanta si programari igienizare aer conditionat.

Este stiu ca microbii si praful acumulat in filtrele aparatului pot cauza in timp alergii respiratorii sau diverse boli. Doar aparatele de aer conditionat care sunt curatate periodic pot sa asigure o calitate optima a aerului din incapere.

Daca folositi aerul conditionat doar pe perioada verii, este indicat ca la inceputul sezonului cald sa ii faceti o verificare si o curatare, pentru a face fata cu succes zilelor caniculare.

In plus, operatia de igienizare aer conditionat – facuta periodic - asigura functionarea aparatului la parametri optimi (maxima performanta, cu un consum minim de energie electrica).

Echipele noastre de interventie nu se limiteaza doar la curatarea prafului, impuritatilor si mucegaiurilor acumulate in filtrele aparatului. Ele efectueaza si o curatare a componentelor unitatii interioare si a jgheabului de evacuare a apei de condens.

In acest scop, folosim solutii de igienizare si echipamente profesionale. Cu jet de abur sub presiune, toate bacteriile sunt distruse, iar mirosurile neplacute sunt eliminate.

Prin folosirea unor dezodorizante speciale, aerul din incapere devine mai curat si miroase placut.

Este bine de stiut ca - daca nu se face periodic igienizare aer conditionat - aparatul se poate defecta mai usor, iar preturile de reparare pot fi uneori destul de costisitoare.

Pentru a preveni aceste situatii, este indicat sa se faca verificare si igienizare aer conditionat la interval de 6 luni, daca folositi aparatul pe toata perioada anului. Iar pentru incintele cu grad ridicat de expunere la praf sau noxe, e necesar ca aceste interventii sa se faca o data la 3 luni.

Suntem orientati pe satisfactia si fidelizarea clientilor nostri, de aceea am reusit sa dezvoltam relatii pe termen lung cu toti cei care au apelat la serviciile noastre.

Pentru interventii de igienizare aer conditionat nu ezitati sa ne contactati chiar acum la numarul 0766.728.172 Va asteptam.