Ca sa va bucurati din nou de confortul unui spatiu optim climatizat
Constatare si Deplasare Gratuita

Reparatii Aparate De Aer Conditionat - Bucuresti

Pentru a va putea desfasura activitatea in conditii optime, atat acasa cat si la locul de munca, una din conditii este asigurarea confortului termic necesar. Temperatura optima in interiorul spatiului de lucru sau de locuit trebuie sa fie cuprinsa in intervalul 19-24ºC, in afara acestui interval putand apare disconfort, stres si chiar probleme de sanatate pentru persoanele mai sensibile.

Daca aveti probleme cu instalatia dvs. de climatizare si sunteti in cautarea unui partener de incredere, ati ajuns unde trebuie.

Suntem o echipa de specialisti cu sediul in Bucuresti si efectuam:

  • Reparatii aparate de aer conditionat de uz casnic sau comercial
  • Igienizare - curatare aparate de aer conditionat

Oferim servicii de calitate la un pret bun, cu personal autorizat si cu experienta in domeniu. Sunati in acest moment la numarul 0766.728.172 pentru a discuta cu unul din specialistii nostri in reparatii aparate de aer conditionat.

Pentru orice tip de reparatii aparate de aer conditionat se ofera 1 an garantie!

La cererea clientului, interventiile se fac la sediul firmei sau la domiciliul dvs., in Bucuresti si in zonele limitrofe.

Efectuam reparatii aparate de aer conditionat de orice tip, destinate locuintelor, birourilor si spatiilor publice. Executam reparatii aparate de aer conditionat orice model si marca: Samsung, Daewoo, Platinium, LDK, Daikin, LG, Panasonic, DeLonghi, Whirlpool, Platinium, Electrolux, Mistral, Arctic, Ariston, Indesit, Gorenje, Ardo, Beko, Electrolux, Ecoclima, Nei, Bosch, Siemens, Radel, Akai, Alizze, Polar, Sampo, Haier, Dinamic, Sanyo, Excel, Nordstar, Osaka, Luxor, Windsor, Bluesky, Midea, Yuetu, Electra, Aux, Gala, Nikon, Westen, Mistral, Radel, Hyundai, Aircool, Americool, Maxwell, Dinamic, Sanyo, Fujitsu, Excel, Ariagel, Nordstar, Galantz, Luxor, Bluesky, Orion, Zanussi, Alaska, Candy, Osaka, Electra, Gala, Haier, Hoover, Ignis, Rowe, Ocean, Philco, Westwood, Ferolli, Midea, Sharp, White Westinghouse, Tadiran, Midal, Henson, Nordstar, Vortex si altele.

Pentru consultanta si programari reparatii aparate de aer conditionat, sunati chiar acum la 0766.728.172

Contactati-ne in cel mai scurt timp si va veti putea convinge de promptitudinea si profesionalismul echipei noastre. Va asteptam!