Ca sa va bucurati din nou de confortul unui spatiu optim climatizat
Constatare si Deplasare Gratuita

De ce filtrele aparatului de aer conditionat trebuie curatate periodic?

Unul dintre cele mai suparatoare lucruri care se pot intampla pe timp de vara e ca aparatul de aer conditionat sa nu mai functioneze sau sa degaje un miros neplacut, in timp ce afara sunt temperaturi de nesuportat.

In filtrele aparatului de aer conditionat se aduna in timp murdarie (praf, scame, acarieni, microorganisme etc.) Toate acestea pot bloca aparatul sau pot afecta calitatea aerului din incapere, punand in pericol sanatatea dvs. In plus, mirosurile neplacute genereaza si ele o stare de disconfort.

Un filtru murdar sau plin de praf va reduce eficienta unui aparat de aer conditionat cu pana la 20%, ceea ce inseamna un consum suplimentar de energie electrica de peste 15%.

Iata inca un aspect deloc de neglijat, mai ales in zilele caniculare de vara, cand aparatul functioneaza aproape non-stop la o capacitate ridicata.

Filtrele se curata de regula o data la 6 luni, iar in mediile in care exista acumulare de fum, praf sau alte impuritati, chiar la 2-3 luni.

Aveti probleme cu aparatul de aer conditionat ? Noi va venim in ajutor, trimitandu-va un specialist pentru a remedia problema.

Efectuam curatare-igienizare filtre si reparatii aparate de aer conditionat, in Bucuresti si imprejurimi.

Suntem o echipa cu ani de experienta in domeniu si asiguram servicii de calitate la un pret rezonabil.

Pentru orice reparatie efectuata va oferim 1 an garantie!

Nu ezitati sa ne contactati sunand la 0766.728.172. Unul din specialistii nostri va raspunde prompt solicitarii dvs.

Unii oameni cred că vor economisi bani schimband sau curatand mai rar filtrele la aparatul de aer condiționat . Dar practica dovedeste ca lucrurile stau exact invers.

Neintretinerea corespunzatoare a aparatului de aer conditionat duce in timp la defectiuni a caror remediere este in general mult mai costisitoare.

Pentru orice problema legata de functionarea aparatului de aer conditionat din locuinta sau firma dvs., puteti discuta chiar acum cu unul din specialistii nostri la numarul 0766.728.172. Va asteptam!