Ca sa va bucurati din nou de confortul unui spatiu optim climatizat
Constatare si Deplasare Gratuita

Curatare Filtre La Un Aparat De Aer Conditionat

Daca aveti nevoie de consilierea si serviciile unui specialist in curatare filtre la un aparat de aer conditionat, nu ezitati sa ne contactati!

Sunati chiar acum la 0766.728.172

O echipa de profesionisti se va deplasa la domiciliul dvs. din Bucuresti sau zonele invecinate.

De ce este necesar sa curatam periodic filtrele unui aparat de aer conditionat?

Temperatura, nivelul de umiditate si calitatea aerului pe care il respiram sunt esentiale pentru sanatatea noastra si imbunatatesc randamentul activitatilor desfasurate acasa sau la locul de munca.

Un aparat de aer conditionat mentine o temperatura mai scazuta in incapere si astfel reduce prezenta parazitilor si a insectelor.

Prin recircularea aerului din camera, filtrele aparatului retin o serie de factori alergeni ca polen, fum de tigara, acarieni, impuritati, diverse noxe chimice, praf etc.

Acest lucru e benefic mai ales pentru persoanele care sufera de astm bronsic sau alergii respiratorii.

Dar, dupa o perioada mai lunga de functionare, filtrele se imbâcsesc si nu mai reusesc sa retina praful si impuritatile din aer.

In plus, datorita umezelii din interiorul unitatii interne, se dezvolta un mediu propice inmultirii microorganismelor si mucegaiurilor.

De aceea, ideal ar fi ca igienizarea filtrelor sa se faca la interval de 6 luni, iar pentru locuintele situate in zone poluate, la 2 sau 3 luni.

In ce consta operatiunea de curatare filtre la un aparat de aer conditionat?

Echipele noastre de interventie folosesc solutii si echipamente profesionale pentru spalarea filtrelor, curatarea unitatii interioare si a jgheabului de colectare a apei.

Prin curatare sub jet de abur la 140 º C si o presiune de 4 bari, se realizeaza practic nu numai eliminarea oricarei urme de miros, dar si dezinfectarea unitatii interioare prin distrugerea bacteriilor si a sporilor de mucegai.

Este mai rentabila intretinerea corespunzatoare si igienizarea periodica a unui aparat de aer conditionat, comparativ cu remedierea – uneori costisitoare – a eventualelor defectiuni care pot sa apara din cauza infundarii filtrelor.

Pentru curatare filtre la un aparat de aer conditionat apelati cu incredere, sunand la 0766.728.172

Oferim seriozitate, promptitudine, servicii de calitate, la preturi rezonabile.